sobota, 27 júla, 2024

ANGLIČTINA, DETI

Od bábätiek po tínedžerov

Učte sa s Helen Doron

Ak naozaj chcete, aby sa vaše dieťa naučilo po anglicky, začnite v jeho ranom veku. V skutočnosti dokonca platí, že čím je mladšie, tým lepšie! Mozog vášho dieťaťa je ako špongia pripravená nasávať nový jazyk. Vieme, ako urobiť učenie angličtiny jednoduchým, účinným a zábavným. Faktom je, že sme naučili viac ako 3 milióny detí, ako efektívne komunikovať v angličtine.
Odborné pedagogické oddelenie Helen Doron, vytvorilo vďaka Helen Doron vedeniu osvedčenú metodológiu s bohatým obsahom, zahŕňajúc príbehy, piesne, riekanky, hry a aktivity šité na mieru vývojovým štádiám detí. Vzdelanie je zamerané na to, aby mali deti náskok, a to vytvorením efektívnych programov pre deti od 3 mesiacov do 19 rokov, vďaka ktorým využijú príležitosť rozšíriť svoju myseľ a podporiť mozog.

Interaktívne oddelenie má za úlohu využiť silu technológie na vývoj vzdelávacích online hier a aplikácií. V dnešnom digitálnom svete Helen Doron starostlivo využíva technológiu na vylepšenie výučby. Unikátne aplikácie umožňujú deťom precvičovať angličtinu kdekoľvek a kedykoľvek. Široká škála hier umožňuje deťom hrať sa popri posilňovaní osvojenej novej slovnej zásoby a popri zdokonaľovaní ďalších dôležitých schopností. Online učenie sa transformuje do pozitívnej, pútavej a pohlcujúcej výučby.

Deti z celého sveta majú úžitok z jedinečnej metodológie Helen Doron, vďaka ktorej získavajú zručnosti a nástroje na naplnenie svojho potenciálu akýmkoľvek spôsobom. Excelujú pri školských skúškach, rozvíjajú si vysoký štandard komunikácie a vynikajú ako kreatívni riešitelia problémov, vďaka čomu
z nich vyrastú výnimoční jedinci. Početné štúdie preukázali, že táto metodológia je najlepším spôsobom, ako sa deti môžu učiť, a ukazujú, ako vďaka pozitívnej spätnej väzbe a praktickému učeniu je spôsob výučby Helen Doron taký efektívny, a študenti dosahujú vynikajúce výsledky
na cambridgeských skúškach a zodpovedajú spoločnému európskemu referenčnému rámcu pre jazyky.

Helen Doron Educational Group, ktorá bola ocenená ako najlepšia franšíza pre deti a vzdelávanie
v roku 2019 a lídrom v oblasti globálneho mentorstva 2020 a 2021, bola založená v roku 1985 s cieľom učiť deti angličtinu ako cudzí jazyk a má viac ako 1 000 učebných centier a materských škôl v 38 krajinách.

Kurzy pre deti ponúkame v týchto vekových kategóriách:

  • Bábätká / Batoľatá (0-4)
  • Deti (4-9)
  • Mladší školský vek (9-12)
  • Tínedžeri (12-19)

Počas letných prázdnin organizujeme pre deti aj prázdninové kurzy v týchto kategóriách:

  • Prázdninové kurzy pre deti (3-9)
  • Prázdninové kurzy mladší školský vek (9-12)
  • Prázdninové kurzy pre tínedžerov (12-19)

Viac o našich kurzoch nájdete tu

Autor článku: Helen Doron English Slovensko