sobota, 27 júla, 2024

ANGLIČTINA, UČÍME (sa) JAZYKY

Podcast v angličtine

Hľadáte ďalšie spôsoby, ako nenechať svoju angličtinu zaspať? Vypočujte si podcasty The Bridge On Air, ktoré pre jazykovú školu The Bridge pripravuje jej spoluzakladateľka Miška Vrábová.

Zaujímaví hostia z celého sveta

Žijú medzi nami, no nevidíme, aká životná cesta ich priviedla až sem. Miška spovedá hercov, barmanov, tanečníkov, učiteľov aj lekárov, ktorí majú spoločné jedno: prišli zo zahraničia a usadili sa na Slovensku. Ako sa u nás ocitli? Sú tu šťastní? A, čo je najdôležitejšie: chutia im halušky? 🙂 Dozviete sa nielen to, ako hostia z celého sveta vidia našu krajinu, ale aj čosi navyše. A zároveň si precvičíte svoj “listening”.

Počúvajte a učte sa

Ak máte pochybnosti, či to so svojou aktuálnou úrovňou angličtiny zvládnete, nemusíte sa báť. The Bridge on Air, to nie sú len obyčajné podcasty v angličtine. Ku každému z podcastov nájdete na našej stránke aj praktický pracovný list, vďaka ktorému sa z rozhovorov nielen niečo nové dozviete, ale zakaždým aj naučíte!

Podcasty pre každého

The Bridge On Air je naozaj pre všetkých. Pre tých, ktorí si radi vypočujú zaujímavých ľudí z celého sveta, pre tých, ktorí sa radi niečo naučia – či o cudzích alebo o svojej krajine, pre tých, ktorí sa chcú zdokonaľovať v angličtine, pre tých, ktorí uvažujú o tom, že by možno prišli žiť na Slovensko, ale aj pre tých, ktorí potrebujú zmysluplne vyplniť polhodinku počas rannej hygieny.

Podcasty The Bridge On Air nájdete tu a aj ďalších podcastových platformách.

Dopočutia, priatelia!

Autor článku: JŠ The Bridge