sobota, 27 júla, 2024

O PROJEKTOCH, RÔZNE JAZYKY

… a víťazom sa stáva …


… najskôr krátka súhrnná správa.

Navrhovanie kandidátov na ocenenie NAJ jazyková škola Slovenska 2022 sa konalo od 8. januára do 15. februára. Z návrhov bolo nominovaných 38 jazykoviek.

Hlasovanie sa realizovalo od 1. marca do 19. septembra. Výsledky sa vyhodnocovali v rámci každého kraja a v celoslovenskom meradle.

V hlasovaní prišlo len 5 neplatných hlasov.

Najvyšší počet bodov bol 7800B, 7950B, 8850B.

Počas Hlasovania mohli hlasujúci vyjadriť aj slovne, prečo hlasujú za danú JŠ. Tu je niekoľko vyjadrení (bez korektúry):

Super tím lektorov, ktorí vedia perfektne učiť.

Mária K. pre Target, Poprad

Túto školu navštevovala moja dcéra a teraz aj syn. Som maximálne spokojná ako sa zlepšili v jazyku a dcére to samozrejme pomohlo aj na štúdiu na SŠ.

Ing. Jarmila L. pre ICJ, Bardejov

Syn je studentom skoly a sme veľmi spokojní.

Nikoleta F. pre Language Planet, Nitra

Osobná skúsenosť, profesionalita, ľudskosť. Veľká spokojnosť s jazykovou školou, s lektormi, prostredím.

Gabriela Ch. pre Akadémiu vzdelávania, Čadca

Fantastický osobný prístup a kvalita. Veľa sme sa naučili a baví nás to.

JUDr. Eduard N. pre VAGeS, Nitra

Lebo majú veľmi dobrý, profesionálny pristup k svojim žiakom. Dcéra sa teší na každú jednu hodinu.

Mgr. Zuzana K. pre ICJ, Bardejov

Veľmi sa mi páči forma vyučovania, akou vzdelávajú deti. Naše deti sa na každú AJ hodinu veľmi tešia. Dcéra ju navštevuje už dlhšie a nemá problém rozprávať po AJ a rozumie, keď na ňu niekto po AJ hovorí.

Mgr. Silvia J. pre Language Planet, Nitra

Profesionalna uroven lektorov, rodinna atmosfera, "ziak" vobec nema pocit ze sa uci 😉

Michaela H. pre BrainyJAM, Trnava

Absolvovala som v uvedenej inštitúcii jazykové kurzy pre dôchodcov, ktorí sa chceli naučiť po anglicky, bola som veľmi spokojná, akadémia má výborných lektorov a vynikajúci prístup k svojim študentom aj keď sú v pokročilom veku.

Inge N. pre Akadémiu vzdelávania, Čadca

V jazykovej škole mám tú najlepšiu prácu, akú som si mohla želať. Spoznala som tu mnoho múdrych, šikovných a ľudských kolegov. Sme ako jedna veľká rodina😊 Naši študenti sú NAJ, mnohí u nás študujú roky a v našej škole sa za dlhé obdobie jej existencie vystriedali generácie spokojných a motivovaných študentov.

Jana V. pre ICJ, Bardejov

Škola je inovatívna, má veľmi dobrú komunikáciu vo vzťahu k verejnosti, milých zamestnancov, ochotných vždy poradiť každému, kto má záujem a vášeň učiť sa cudzie jazyky.

Samuel Ď. pre E-ku inštitút, Nitra

Pekný riaditeľ, dobrí učitelia, skvelá škola.

Tatiana D. pre Akadémiu vzdelávania, Čadca

Lebo mi to frajerka nakazala.

Matej K. pre Target, Poprad

Som lektorkou v tejto jazykovej škole a kvalitou a inovatívnym spôsobom výučby ju môžeme radiť medzi popredné jazykové školy na Slovensku. Prístup lektorov je profesionálny, vyzdvihla by som tiež priateľské vzťahy v kolektíve, ako aj s deťmi JŠ.

Dominika M. pre Language Planet, Nitra

Lebo je skvelá, výborný personál a prístup, skvelá Erika.

Mgr. Elena R. pre BainyJAM, Trnava

Akadémia vzdelávania Čadca je moja srdcová záležitosť. Študovala som v nej anglický jazyk už v rokoch 1998 a 1999. Teraz v nej študuje moja dcéra. Vďaka nej mám pozitívny vzťah k angličtine. Som veľmi rada, že vďaka nej ho má i moja dcéra. Za 25 rokov svojej existencie urobila pre kysucký región obrovský kus práce. Nielen obyčajným odovzdávaním vedomostí ale rovnako i zdieľaním ľudskosti a empatie. Od samého začiatku poskytuje nadštandardnú kvalitu vzdelávania. Počas celého obdobia kladie veľký dôraz na výber kvalitných lektorov a zlepšovanie odbornej a technologickej úrovne. Nič z toho by však nebolo možné, keby do celého tohto úsilia nevložila kus svojho srdca.

Gabriela L. pre Akadémiu vzdelávania, Čadca

Lebo moj syn tam velmi rad chodi a urobil velke pokroky v anglictine.

Ing. Tatiana B. PhD. pre Adept, Nitra

Táto jazyková škola má u mňa špeciálne miesto, žiak sa v nej cíti ako doma. Prirástla mi k srdcu už od úplného začiatku a profesionalita lektorov je na veľkej úrovni.

Simona K. pre BrainyJAM, Trnava

Škola má vysokú úroveň! Lektori sú profesionáli, učebne priestory sú na vynikajúcom mieste, komunikácia je skvela (vždy v prospech študenta), cena kurzu zodpovedá výučbe… Naozaj The BEST škola.

Bc. Jana Č. pre VISTA, Košice

Do jazykovky Adept v Nitre chodi moj syn od 3 rokov a velmi napreduje anglictinou. Chodi tam s radostou, tesi sa na kazdu hodinu. Sme spokojni.

Ing. Katarína N. pre Adept, Nitra

Najviac som sa naučil, stratil som strach rozprávať.

Juraj Č. pre VISTA, Košice

lebo je skvela skola 10/10 odporučam eňo ňuňo

PhDr. Vanesa K. pre VAGeS, Nitra

Predsa len, som už dáma v zrelom veku A nejde mi to učenie tak ľahko ako kedysi. Vďaka prístupu lektoriek stále sa zlepšujem v angličtine a nedávno sme začali s manželom študovať španielčinu. Pre nás je to zábava, používanie aj iných častí mozgu ako v dennej rutine. A keďže radi cestujeme tak aj veľká pomoc na cestách.

Mgr. Blanka K. pre BrainyJAM, Trnava

Skveli lektori, profesionalni pristup, odborne vyborni, vyborna organizacia kurzov, individualny pristup …

PhDr. Jana P. PhD. pre VAGeS, Nitra

🏆🏆🏆

Víťazným školám blahoželáme a veríme, že ku dnešnému dňu jazykov je to pre ne pekný darček!